Stekelenburg: Man Utd is een mooie club | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Stekelenburg: Man Utd is een mooie club

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 12 oktober, 2010 | Gepost om 12:38 uur | 985 keer bekeken

Maarten Stekelenburg heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2012. De doelman van Ajax en Oranje sluit dan ook niet uit dat hij aan het eind van het seizoen vertrekt bij de Amsterdammers.

Stekelenburg is nuchter onder de situatie. “Als je mijn contract bekijkt dan loopt dat na dit seizoen nog maar een jaar door. Ajax wil iets aan me verdienen en dat gun ik ze ook. Financieel zou het voor hen het beste zijn als ze me deze zomer verkopen. Al bepaal ik wel zelf waar ik heen ga. Ik wil naar een topcompetitie en dan niet naar een degradatiekandidaat. Anders blijf ik liever nog een jaar bij Ajax. Ik zit niet op hete kolen”, zegt de goalie in een interview met NUsport.

Trainer Martin Jol liet vorige week al doorschemeren dat Manchester United de verrichtingen van Stekelenburg op de voet volgt. “Dat is een categorie waar iedereen zou willen spelen. Als Jol zegt dat hij van de interesse op de hoogte is, neem ik dat voor kennisgeving aan. Mijn zaakwaarnemer en ik hebben nog niets gehoord.”

Snel reagerenSecured By miniOrange