Suarez: Deze wedstrijd snel vergeten | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez: Deze wedstrijd snel vergeten

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 3 oktober, 2010 | Gepost om 22:23 uur | 897 keer bekeken

Luis Suarez speelde zondag een negatieve hoofdrol bij de nederlaag van Ajax tegen FC Utrecht (1-2). De aanvoerder van de Amsterdammers veroorzaakte een strafschop en oogde geïrriteerd.

“We hebben de eerste helft heel erg slecht gespeeld”, baalde Suarez na afloop tegenover de camera’s van Eredivisie Live. “We begonnen zonder concentratie, we leden teveel balverlies en de afwerking was niet goed.”

Over zijn handsbal die de openingstreffer van Ricky van Wolfswinkel inleidde was Suarez duidelijk. “Het was een hele domme actie van mij om op dat moment hands te maken. Ik wil deze wedstrijd snel vergeten.”

In de tweede helft speelde Ajax iets beter en kreeg het kansen, maar tevreden was Suarez zeker niet. “We kregen meer kansen, maar ik kan niet alles in mijn eentje doen tegen tien man van Utrecht. We laten te veel mogelijkheden liggen, en dat is erg jammer.”

Snel reagerenSecured By miniOrange