V/d Boog: Ajax hoeft niet te verkopen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

V/d Boog: Ajax hoeft niet te verkopen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 oktober, 2010 | Gepost om 9:29 uur | 1.088 keer bekeken

Ondanks de knalrode jaarcijfers hóéven er volgens de algemeen directeur van Ajax, Rik van den Boog, geen spelers te worden verkocht. “Maar als er een aanbod komt van de top één, twee, drie of vier van Europa en de spelers factor tien – en we hoorden bij een Italiaanse club zelfs factor dertig (AC Milan/Zlatan, red.) – kunnen verdienen, dan zullen ze gaan.”

Van den Boog leerde echter van het verleden. “De economische crisis zal nog lang voelbaar zijn en mede daardoor staren we ons niet meer blind op inkomsten uit transfers. Ik hoop ooit nog Huntelaar-achtige bedragen te krijgen. Maar in de landen waar ze altijd grote investeringen deden, zijn extreem grote financiële problemen. Wij willen een gezonde bedrijfsvoering zonder transfers.”

Tot die tijd zijn aankopen uitgesloten. “Tenzij er toch een speler bij ons wordt weggekocht. Ja, Martin Jol weet dat.”

Telegraaf.nl

Snel reagerenSecured By miniOrange