Verhoeven kan wel lachen om “Pizza” | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Verhoeven kan wel lachen om “Pizza”

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 25 oktober, 2010 | Gepost om 10:31 uur | 1.501 keer bekeken

Jeroen Verhoeven maakte zondag in het duel bij Excelsior zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Ajax. Dat betekende tevens dat het ‘Hoooo, pizza’ weer eens te horen was. Verhoeven kan er wel om lachen.

“Ik heb daar geen enkel probleem mee”, zegt de uit de kluiten gewassen goalie in het Algemeen Dagblad. “Ik vind het eigenlijk zelfs mooi. Supporters zeggen niks kwalijks als ze ‘pizza’ naar me roepen.”

De dertigjarige Verhoeven krijgt de lachers op zijn hand, maar speelde in de slotfase een belangrijke rol door in één minuut drie belangrijke reddingen te verrichten. “Dat is mijn taak: ballen tegenhouden.”

De kans is groot dat Verhoeven woensdag, als in Amsterdam sc Heerenveen op bezoek komt, weer op de bank moet plaatsnemen. De blessure van Maarten Stekelenburg lijkt mee te vallen. “Maarten is een wereldkeeper en voor Ajax is het het beste als hij speelt”, zo besluit Verhoeven in De Telegraaf.

1 reactie op “Verhoeven kan wel lachen om “Pizza””

  • De Eagle op 24th november, 2010 16:18 pm

    Het is zo sneu wat er met de “GODEN ZONEN” gebeurt…Youp van’t Hek zou er nu al, een oudejaars avond conference onvergetelijk mee kunnen maken! Denk eens terug aan Buckler….
    Hij krijgt “de Arena” met één show ook makkelijk leeg…..
    Voor het voetbal hoef je er althans niet meer naar toe…erg “Jollig”

  • Snel reageren    Secured By miniOrange