Ajax wil contract de Boer openbreken | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax wil contract de Boer openbreken

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 april, 2013 | Gepost om 15:18 uur | 14.425 keer bekeken

Ajax wil het contract met Frank de Boer openbreken en verlengen. De trainer heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2014.

‘We willen eerst andere mensen in de organisatie vastleggen, maar binnenkort gaan we met Frank om de tafel’, zegt Marc Overmars in het AD. ‘Die intentie hebben we trouwens allang uitgesproken. Frank weet dat. Het mag duidelijk zijn dat hij voor ons de allerbelangrijkste schakel is.’

De verwachting is dat afscheid wordt genomen van Isaac Cuenca. De huurling van FC Barcelona werd in de winter aangetrokken, maar heeft geen rol van betekenis kunnen spelen. Net hersteld van een langdurige knieblessure, kreeg de aanvaller opnieuw last en kon hij in slechts twee competitiewedstrijden in actie komen.

Of Derk Boerrigter bij Ajax blijft, is onzeker. De linksbenige aanvaller heeft nog een jaar van zijn contract te gaan, maar legde een aanbieding om de verbintenis te verlengen naast zich neer. Overmars: ‘Dat was al voor mijn komst, daarna is er niets meer gebeurd. We zullen de komende weken uitmaken of we met hem doorgaan.’

Snel reagerenSecured By miniOrange