De Boer: Niet mijn intentie Ajax te verlaten | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Boer: Niet mijn intentie Ajax te verlaten

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 april, 2014 | Gepost om 22:16 uur | 1.125 keer bekeken

De interesse van Tottenham Hotspur in Ajax-trainer Frank de Boer is tot dusver niet meer dan één telefoontje vanuit Londen naar Marc Overmars. De oefenmeester is bereid om te luisteren naar de Londense club, maar wil niet perse weg uit Amsterdam.

Ajax bevestigde dinsdag dat Tottenham zich heeft gemeld voor De Boer, die afgelopen weekend voor de vierde keer op rij kampioen werd met Ajax. De oefenmeester reageerde niet direct onwelwillend tegenover de Londense club, waarna er meteen ophef ontstond onder de Amsterdamse fans. De Boer legt tegenover Voetbal International echter uit dat hij het prima naar zijn zin heeft bij Ajax.

“Spurs heeft aangegeven dat ze na het seizoen eventueel met ze zouden willen praten. Ik heb daarop gezegd dat ik me eerst wil richten op een goed einde van het seizoen met Ajax en daarna best naar Tottenham willen luisteren. Meer is het op dit moment niet. Bij mijn zaakwaarnemer Guido Albers hebben ze zich nog niet gemeld. En laat één ding duidelijk zijn: het is helemaal niet mijn intentie om Ajax te verlaten. We hebben een geweldige spelersgroep en ik heb het fantastisch naar mijn zin bij Ajax.”

Snel reagerenSecured By miniOrange