De Boer verrast door uitspraak Jordania | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Boer verrast door uitspraak Jordania

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 4 april, 2014 | Gepost om 9:56 uur | 975 keer bekeken


Trainer Frank de Boer was net als voetbalminnend Nederland verrast na het lezen van het interview van Merab Jordania in De Telegraaf. De oud-eigenaar van Vitesse deed een schimmig boekje open over de club.

De Georgiër meldde onder meer dat de samenwerking van Vitesse met Chelsea grote gevolgen heeft. Zo zou de club uit Londen niet willen dat Vitesse kampioen wordt en in de Champions League belandt. De Boer, komend weekend met Ajax tegenstander van Vitesse, is verrast. “Ik zou in ieder geval niet bij een club kunnen werken die geen kampioen mag worden”, zegt De Boer in gesprek met De Telegraaf.

“Het hangt er vanaf met welke intenties je een seizoen begint, maar het lijkt me dat je altijd kampioen wilt worden. Ik kan het ook niet geloven, maar het is de uitspraak van Jordania. Als dat echt zo is, lijkt het me geen ‘gezonde’ omgeving in elk geval”, aldus De Boer. De Ajax-trainer staat op het punt zijn vierde landstitel op rij te veroveren.

Snel reagerenSecured By miniOrange