Tottenham Hotspur: Geen contact gezocht | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Tottenham Hotspur: Geen contact gezocht

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 april, 2014 | Gepost om 13:21 uur | 1.353 keer bekeken

Tottenham Hotspur laat woensdag in een verklaring weten dat de club nog geen enkele kandidaat-opvolger van Tim Sherwood heeft benaderd. De Premier League-club reageert daarmee op de berichtgeving rond een mogelijke aanstelling van Frank de Boer.

Dinsdag werd bekend dat Tottenham zich enkele weken geleden in Amsterdam meldde voor De Boer. “Ze hebben een week of vier geleden informeel gevraagd hoe Franks contractsituatie was en gezegd dat hij op een lijst met meerdere trainers staat”, zegt Marc Overmars woensdag in De Telegraaf.

In een statement op de officiële website reageert Tottenham. ‘De berichten dat we andere clubs zouden hebben benaderd voor onze technische staf zijn volstrekt onjuist’, schrijft de club. ‘We hebben NIET met andere clubs gesproken over versterking voor onze technische staf. We betreuren het dat dit statement noodzakelijk is, maar wij hechten er waarde aan dit te verduidelijken.’

De Boer heeft zelf aangegeven Ajax niet zomaar te zullen verlaten. “Tottenham Hotspur moet met een fraai toekomstperspectief en een goede aanbieding komen om me tot een vertrek bij Ajax te verleiden”, aldus De Boer.

Snel reagerenSecured By miniOrange