Tottenham Hotspur heeft zich gemeld voor de Boer | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Tottenham Hotspur heeft zich gemeld voor de Boer

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 april, 2014 | Gepost om 16:46 uur | 1.122 keer bekeken

Tottenham Hotspur heeft zich in Amsterdam gemeld voor Ajax-trainer Frank de Boer. Dat bevestigt de trainer dinsdag tegenover de NOS. De Boer sluit niet uit dat hij de overstap naar Londen maakt.

“De Engelsen hebben zich gemeld bij Marc Overmars. Ik ga na de laatste competitiewedstrijd op 3 mei nadenken over deze mogelijkheid”, zegt De Boer in gesprek met de omroep. “Ik ga praten en luisteren. Daarna laat ik mijn gevoelens spreken.” Tottenham klopte drie weken geleden aan in Amsterdam, kort nadat Oranje-bondscoach Louis van Gaal de Engelse club liet weten niet in te willen gaan op het aanbod om als hoofdtrainer aan de slag te gaan op White Hart Lane. Van Gaal geeft de voorkeur aan een dienstverband bij Manchester United.

Volgens De Boer is Tottenham Hotspur een club die past bij zijn ambities als trainer. “Ik wil iets toevoegen aan een club. Dat mensen kunnen zeggen dat ze de hand van Frank de Boer zien. Liverpool is daar een mooi voorbeeld van. Dat wat Brendan Rodgers daar nu bijvoorbeeld doet. AS Monaco zegt me niets. Is al een gearriveerde club”, zegt De Boer in gesprek met de omroep over de mogelijke interesse van de Franse club.

Momenteel staat in Londen Tim Sherwood voor de groep. De oud-voetballer werd aangesteld als interim-trainer na het ontslag van André Villas-Boas, eerder dit seizoen. Tottenham Hotspur, werkgever van oud-Ajacieden als Christian Eriksen en Jan Vertonghen, staat momenteel op een zesde plek in de Premier League. De Boer veroverde afgelopen weekend voor de vierde keer op rij de Nederlandse landstitel met Ajax.

Snel reagerenSecured By miniOrange