Van der Vaart in beeld bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Van der Vaart in beeld bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 5 mei, 2014 | Gepost om 9:47 uur | 1.790 keer bekeken

Bij Studio Voetbal kon men zondagavond wel begrijpen waarom Ajax en Rafael van der Vaart aan elkaar worden gelinkt. De analytici zouden het geen gek idee vinden als de Amsterdammers de middenvelder terughalen.

Volgens Volkskrant-journalist Willem Vissers, die Frank de Boer een paar dagen geleden interviewde, staan Wesley Sneijder en vooral Van der Vaart hoog op het lijstje van Frank de Boer. De 31-jarige Heemskerker zou volgend jaar als valse spits moeten functioneren, zoals de oefenmeester eerder ook al schetste.

“Een goed idee”, vindt Co Adriaanse. “Van der Vaart wil graag op het hoogste niveau spelen en hij kan vreselijk goed voetballen. En hij zal goals gaan maken, hoor.” De oud-trainer verwacht niet dat het geld uit bijvoorbeeld het Midden-Oosten Van der Vaart naar andere oorden kan verleiden. “Ik denk niet dat hij nog naar het geld kijkt. Vergeet niet: het is een echte liefhebber, Van der Vaart.”

Na het vertrek van Christian Poulsen is de ervaring van een speler als Van der Vaart welkom in Amsterdam. “Als wij niet een andere geschikte kandidaat hebben in de selectie en hij kan een toegevoegde waarde zijn op een positief, dan sla je twee vliegen in één klap”, zei De Boer daar zaterdag over.

Snel reagerenSecured By miniOrange