Ajax veegt bod op Sigthórsson van tafel | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax veegt bod op Sigthórsson van tafel

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 7 juli, 2014 | Gepost om 16:22 uur | 1.530 keer bekeken

Ajax heeft een bod van ruim zes miljoen euro van Queens Park Rangers op Kolbeinn Sigthórsson afgewezen. Dat meldt The Londen Evening Standard. De Engelse promovendus ziet in de aanvaller een welkome versterking.

Sigthórsson heeft zelf meermaals aangegeven klaar te zijn voor een transfer. QPR toonde eerder al interesse en meldde zich dit weekend opnieuw bij de Amsterdammers. Volgens de Engelse krant heeft de club toen een bod van vijf miljoen pond neergelegd, omgerekend 6,3 miljoen euro.

Daar wil Ajax echter geen zaken voor doen. Harry Redknapp, trainer van QPR, is een groot bewonderaar van Sigthórsson en bekeek hem vorig seizoen al een paar keer met eigen ogen. Ajax zet volgens de krant in op een vraagprijs van 12,5 miljoen euro. Dat lijkt aan de hoge kant, zeker gezien het contract van Sigthórsson, dat nog slechts één jaar doorloopt.

Ajax heeft al ingespeeld op een mogelijk vertrek van de IJslandse aanvaller met het halen van Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik. Trainer Frank de Boer erkende echter wel dat als in navolging van Siem de Jong ook Sigthórsson vertrekt, er een nieuwe aanvaller bij dient te komen. Sigthórsson speelde tot op heden 59 wedstrijden voor Ajax waarin hij 24 keer scoorde.

Snel reagerenSecured By miniOrange