Blind op lijstje FC Barcelona | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Blind op lijstje FC Barcelona

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 16 juli, 2014 | Gepost om 23:50 uur | 1.573 keer bekeken

Daley Blind heeft zich met zijn ijzersterke prestaties op het WK voor het Nederlands elftal flink in de kijker gespeeld. Volgens de Spaanse krant Sport heeft ook FC Barcelona de naam van de linksback annex verdedigende middenvelder op een schaduwlijst genoteerd.

Opvallend genoeg ziet FC Barcelona Blind vooral als een versterking voor het hart van de defensie. Ook op die positie speelde de speler van Ajax enkele wedstrijden voor het Nederlands elftal en dat deed hij met verve. De supporters van Ajax hoeven overigens nog niet te vrezen voor een vertrek van de sterkhouder, want een transfer is nog ver weg.

FC Barcelona richt zich in eerste instantie namelijk op Marquinhos (Paris Saint-Germain) en Jeremy Mathieu (Valencia). Wanneer zij onhaalbaar blijken, komen Mats Hummels (Borussia Dortmund) en Blind (Ajax) pas in beeld. De Ajacied maakte onlangs overigens al duidelijk dat hij zeker niet onwelwillend staat tegenover een langer verblijf in Amsterdam.

Snel reagerenSecured By miniOrange