Blind mogelijk toch naar Man. United | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Blind mogelijk toch naar Man. United

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 augustus, 2014 | Gepost om 23:01 uur | 1.278 keer bekeken

Het ziet er dan toch naar uit dat Daley Blind Ajax nog gaat verlaten. De linkspoot wordt al weken in verband gebracht met Manchester United en de ontwikkelingen lijken nu in de volgende fase te zijn aanbeland.

Verschillende media in Engeland melden namelijk dat Ajax-directeur Edwin van der Sar is gespot op Carrington, het trainingscomplex van Manchester United. De intenties van de voormalig goalie van de Mancunians is niet duidelijk, maar de kans bestaat dat hij met zijn oude club over een mogelijke transfer van Blind praat. De transferzaken vallen normaal onder de verantwoordelijkheid van Marc Overmars.

Ajax heeft de hoop dat Blind nog een jaar in Amsterdam blijft, maar bij een goed bod uit Engeland lijkt de WK-ganger niet te houden. Zaakwaarnemer Rob Jansen maakte dinsdagochtend overigens nog duidelijk dat hij nog niets van de werkgever van Louis van Gaal heeft gehoord. Blind zou een prijskaartje van zo’n twintig miljoen euro om zijn nek hebben hangen.

Snel reagerenSecured By miniOrange