Blind naar Manchester United | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Blind naar Manchester United

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 augustus, 2014 | Gepost om 13:38 uur | 1.415 keer bekeken

Ajax en Manchester United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Daley Blind. Met de overgang naar de Engelse topclub is een totaalbedrag gemoeid van 17,5 miljoen euro. Dat melden de Amsterdammers op hun officiële website.

De transfer van de 24-jarige Blind is nog niet helemaal definitief. ‘Het akkoord tussen de clubs is onder voorbehoud van vervulling van een aantal voorwaarden’, schrijft Ajax, zonder te vermelden welke voorwaarden dat zijn. Voor de linkspoot ligt in Engeland een vierjarig contract klaar. Hij moet nog wel medisch worden gekeurd.

De in Amsterdam geboren Blind doorliep de jeugdopleiding van Ajax. Hij maakte zijn debuut in 2008 en werd vrij snel daarna verhuurd aan FC Groningen. De viervoudig kampioen had het vervolgens lastig in Amsterdam, waar hij werd uitgefloten en neergesabeld. Uiteindelijk knokte Blind zich terug en kwam hij tot 143 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax.

Snel reagerenSecured By miniOrange