De Boer boos na nederlaag | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Boer boos na nederlaag

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 augustus, 2014 | Gepost om 15:43 uur | 1.381 keer bekeken

Frank de Boer was vlak na de nederlaag tegen FC Groningen (2-0) absoluut niet te spreken over het optreden van Ajax. De trainer vond dat zijn ploeg drie punten had weggegeven. “En daar ben ik boos over.”

Ajax begon nog prima in de Euroborg. “Onze eerste helft was goed, we hadden toen eigenlijk met twee goals verschil voor moeten staan”, zei De Boer bij Fox Sports. “Maar de tweede helft begonnen we natuurlijk heel slap. Je geeft een goal weg en daarna heb je niet meer de creativiteit om tot kansen te komen.”

Eric Botteghin maakte vlak na de pauze ongehinderd de 1-0, waarna Michael de Leeuw het karwei koppend afmaakte. “De manier waarop je twee goals weggeeft, dat vond ik vrij amateuristisch”, oordeelde de oefenmeester.

“Veel jongens waren onder de maat vandaag. Ik miste de gretigheid en de bereidheid om medespelers te helpen. Wil je tot winst komen, dan moet je dat stapje extra doen. Drie vier jongens hebben niet gebracht wat ze kunnen en moeten brengen”, besloot De Boer.

Snel reagerenSecured By miniOrange