Vermeer naar Feyenoord | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vermeer naar Feyenoord

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 augustus, 2014 | Gepost om 15:46 uur | 1.438 keer bekeken

Kenneth Vermeer heeft vlak voor het verstrijken van de transferdeadline dan toch zijn vertrek bij Ajax gekregen. Het is zeer verrassend Feyenoord dat de sluitpost oppikt en dat heeft vermoedelijk gevolgen voor PEC Zwolle.

Ajax wil Vermeer namelijk vervangen door Diederik Boer naar Amsterdam te halen, zo meldt Voetbal International zondagmiddag. De ervaren sluitpost van PEC wordt de hele zomer al gezien als kandidaat om Vermeer op te volgen, daarnaast viel ook de naam van Jelle ten Rouwelaar al eens in de Arena.

De Amsterdammers ontvangen één miljoen euro voor Vermeer en gaan een deel van die inkomsten dus gebruiken om Boer los te weken uit Zwolle. De 33-jarige sluitpost keept al zijn hele leven voor de blauw-witten, waar hij meer dan 300 keer onder de lat stond. De keeper met negen vingers heeft in Zwolle nog een contract tot medio 2016.

Snel reagerenSecured By miniOrange