De Boer: De juiste momenten kiezen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Boer: De juiste momenten kiezen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 maart, 2015 | Gepost om 10:36 uur | 1.238 keer bekeken

Dnipro Dnipropetrovsk verdedigt tegen Ajax donderdag een voorsprong van 1-0 uit het heenduel. Ajax-trainer Frank de Boer heeft zijn vizier volledig op het duel gericht, dat voor de Amsterdammers een bijzonder belangrijke wedstrijd is.

Misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar? “Je leeft in het heden, dus nu is deze de belangrijkste. Maar laten we hopen dat er nóg een aankomt en dat we het dan wéér kunnen zeggen”, laat De Boer optekenen door het Algemeen Dagblad.

“Als wij nog iets van het seizoen willen maken, dan moeten we winnen, met twee goals verschil”, weet de oefenmeester. De Boer stelt dat Ajax de ‘juiste momenten moet kiezen’ en productief moet zijn, vooral met het oog op mogelijke tegengoals.

“Als we er twee maken, kunnen we er ook drie maken”, bluft De Boer, die stiekem kijkt naar Arsenal. De Londenaren werden weliswaar uitgeschakeld door AS Monaco, maar legden de tegenstander hun wil op. “Dat wil ik tegen Dnipro ook zien.”

Snel reagerenSecured By miniOrange