De Boer in verband gebracht met City | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Boer in verband gebracht met City

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 20 maart, 2015 | Gepost om 11:22 uur | 2.735 keer bekeken

Frank de Boer werd, ondanks het feit dat hij heeft aangegeven bij Ajax te blijven, donderdag plotseling in verband gebracht met Manchester City. De Engelsen zoeken naar verluidt naar een opvolger van de teleurstellende Manuel Pellegrini. Ronald de Boer denkt dat zijn broer wel geïnteresseerd is.

“Frank zou wel geïnteresseerd zijn om Manchester City te managen in de toekomst”, laat Ronald weten in Alan Brazil Sports Breakfast show, geciteerd door talkSPORT. “Hij heeft al aangegeven dat hij tot 2016 bij Ajax blijft. Dus ook als Manchester City of Barcelona komt, blijft hij bij Ajax.”

“Na 2016 is hij er klaar voor om zo’n dienstverband aan te gaan”, denkt Ronald. “Manchester City heeft de potentie om de Champions League te winnen, maar de mindset moet veranderen. Als ik hen in de Premier League zie spelen, denk ik: ‘zo zouden ze gewoon moeten spelen’.”

Frank de Boer heeft nog een contract tot medio 2017 bij Ajax. Niet alleen de naam van de Ajax-trainer, maar ook die van Carlo Ancelotti (Real Madrid) en Diego Simeone (Atlético Madrid), viel bij The Citizens.

Snel reagerenSecured By miniOrange