Dromen over vroeger | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Dromen over vroeger

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 9 september, 2015 | Gepost om 14:07 uur | 21.628 keer bekeken

Met opnieuw geen Champions League deelname is de Arena weer klaargemaakt voor een reeks wedstrijden waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Dat het Tsjechische Jablonec uit de koker rolde als eerste tegenstander is illustratief voor de Europa League groepsfase, die met frisse tegenzin werd verwelkomt. De krappe resultaten die hierbij werden geboekt zeggen misschien nóg meer. Interessante tegenstanders als Celtic en Fenerbahçe maken de poulefase nog enigszins dragelijk, maar dat het laatste Europese succes van 20 jaar geleden dateert is pijnlijk. Het gouden Ajax uit de jaren negentig lijkt verder weg dan ooit. En het verlangen naar deze magische periode is nog nooit zo sterk geweest.

Twee decennia sinds het laatste grote succes
De laatste keer dat Europees succes werd geboekt dateert alweer van 20 jaar geleden. De magische generatie zorgde onder leiding van Louis van Gaal voor ongekende resultaten en wereldwijde roem. Het was medio jaren negentig dat één van de sterkste elftallen ooit ervoor zorgde dat de winnaar bij voorbaat al bekend was voordat de aftrap plaatsvond. Het was ook deze periode dat vrijwel de gehele basisformatie van het Nederlands elftal uit Ajacieden bestond. Inmiddels zijn de tijden veranderd en mogen we in Amsterdam al in onze handjes klappen als de volgende ronde van de Europa League wordt bereikt. Voorlopig dromen we vol verlangen terug naar de tijd dat Ajax tot de voetbal elite behoorde.

De oude tijden doen herleven
Voetbalshirtskoning.nl is een ware voetballiefhebber en deelt deze passie graag met gelijkgestemden. De Ajax replica shirts die zijn ontwikkeld zijn daarom comfortabel, betaalbaar en voorzien van alle onderdelen die ons terugnemen naar deze gouden jaren. Kenmerkend hiervoor is het Ajax t-shirt met logo waarbij de drie krachtige sterren netjes zijn verwerkt. Ook de echte Amsterdammer kan zijn ei kwijt door te gaan voor het Amsterdam Kampioenen shirt, uiteraard voorzien van de stadsnaam en het kenmerkende stadswapen. Het zijn namelijk deze symbolen die het echte Ajax gevoel bij ons oproepen.
Bekijk daarom snel het aanbod van Ajax shirts in onze online webshop.

Snel reagerenSecured By miniOrange